10.51.51
Viss vienā kaudzē
Čau, draugi, nedraugi un pārējie heiteri, kuri vienmēr būs ar kautko neapmierināti!
Man jau bija doma vakar uzrakstīt vakarā, bet man steidzami bija jādodas uz vienu vietiņu, un tā arī nekas nesanāca, es atvainojos! Ceru, ka šodien, nepārtrūks mana saikne ar datoru! :D
Vispirms parunāsim par kruto mani.
Es kļuvu par moderātoru. (Ovācijas, un bungu skaņas). Paldies, paldies!
Par sevi es neko īpaši tā daudz pastāstīt nevarēšu. Darbs iet uz priekšu, laiks tikšķ un nauda nāk, viss kā vajag. Pie datora pasēdēt man arī tā īpaši daudz laika nesanāk, ja kaut arī sanāk sēdet pie datora, tad ne ilgi, jo vienmēr atradīsies kāds/-a, un man būs jādodas prom, FML!
Daļše, par foršo filmass.do.am.
Kā jau redzat, ir uzlikts jauns dizains, smuks, caurspīdīģs, var izvēlēties vienu no piecām krāsām, nu, man patīk dizains. Tālāk, ja lasīt mākat, tad lapa arī ir izstrādes stadija vel, viss notiek, un viss būs ļoti labi, tāpēc gaidām un skatīsimies, kas būs pēc neilga laiciņa!
Filmas joprojām likšu un liksim, neskatoties ne uz ko. Protams, mums vajag arī Jūsu domas, un Jūsu filmu pieprasījumus, tāpēc dodieties uz šo lapu (kliko) un iesakat filmas kādas Jūs gribat redzēt, un mēs parūpēsimies par to, lai Jūs viņas redzētu.
Protams, lai palīdzētu mums attīstīties, nebūtu slikti, ja Jūs vienkārši ieteiktu mūsu lapu draugiem.lv spiežot uz to pogu Iesaki, vai Twitteri un facebokaa. Viss vienkārši! Nav jau nemaz tik grūti to izdarīt, ne?:)
Tālāk, mūsu administrātors kārtīgi rukā, mūrē augšā lapu, lai būtu ērtāk gan man, gan juMS gan visiem citiem, tāpēc, respektējam viņu, un gaidām rezultātu.

Kā arī, mans ieteikums būtu, lai uztaisītu sadaļu par spēlēm, kur varētu rakstīt jaunumus par un ap spēlēm, jo man ļoti patīk komentēt un spēlēt visādas spēles.

Neko daudz tādu pateikt es nevarēšu, bet šis ir tikai pirmais raksts no manis, un būs vel!
Tātad, nobeigumā -
Lai Jums laba skatīšanās, neizmirstam par filmu pieprasījumu ieteikšanu, par aktivitāti!
Bučas!
Skatījumu skaits: 628 | Pievienoja: ShaShaLefrea | Atslēgvārdi: NEWS, jaunumi
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]