Šeižei vēlas sasveicināties - Forums

[ · Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Izklaide » Iepazīšanās » Šeižei vēlas sasveicināties
Šeižei vēlas sasveicināties
ShaShaLefreaÄàòà: Trešdiena, 04.09.2013, 13.13.24 | Ñîîáùåíèå # 1
Ãðóïïà: Moderatori
Ñîîáùåíèé: 7
Ñòàòóñ:
Whattup, people!
Tātad, pēc parauga es centīšos nerakstīt, jo es to parauga linku pat neatvēru, es ceru, ka par to mani nenosodīs, un neizmetīs ar galvu pa priekšu ārā pa druvīm! :D
Okay, vispirms es gribu pateikt to, ka mani sauc Oskars, un cilvēki domā, ka man ir dīvains uzvārds - Libers. AS+DA+SA+DS+AD :D
Kā arī, man profila informācijā netīšām norādīts nepareizs dzimšanas datums, un es nevaru atrast, kur izmainīt, ja iekš uID, tad es tur šobrīd nevēlos iet, tādēļ, man ir 17. gadi (18.05.1996).
-Sāksim ar pašu mazotni, kad vel skraidiju zem galda un darīju blēņas, hoho! :D
Jau kopš bērnības mēs ar vecākiem dzīvojām tādā ļoti lielā privātmājā, kur tā teikt - acis vaļā no rīta , paēd un pazūdu ārā līdz vēlai naktij, istabā sēdētājs es nebiju, visu laiku kautko aktīvu darīju, spēlējos ar citiem bērniem, nu kā jau šinders pusi bērnības neatceros, bet bija ok! :D°
Tā teikt, jau no pašas bērnība esu pieradis pie smaga darba, nevaru cauram dienām nosēdēt istabā pie datora, man visu laiku jākustās ir.
Man ļoti patīk sports, basketbols, un handbols. Nu tagad jau bez svara zāles neiztikt, jau vairāk kā divi gadi, ik pēc dienas (1diena, 3diena, 5diena, 7diena, 2diena, 4diena, 6diena) un tā nedēļu pēc nedēļas. Bet tā, katru dienu strādāju? - SKatīties kā citi strādā, un saņemt par to naudu, nu lol! :D Ir doma mainīt darbu, jo ir šādi tādi plāni, ka jābrauc uz Zviedriju pie meitenes, un iespējams, tur palikt uz dzīvi.
Man ļoti nepatīk mūsdienu meitenes, kuras izskatās pēc krokodiliem ar caurdurtu ķermeni, ausīs milzīgi tuneļi/riņķi, mati visās varavīksnes krāsās un izskatās biedējoši.
Par savu izskatu nezinu ko lai pastāsta, ja nu vienīgi to, ka man ir dzidras, zilas acis, gaiši mati, proporcionāls ķermenis, patīk labi izskatīties, ģērbties. Garderobi papildinu/mainu ik pēc trim dienām.
Hum, attieksme un citi brīnumi - Ļoti labi pārzinu angļu valodu, jo nodzīvoju Zviedrijā vairākus gadus. Kautrīgs es neesu, ja es neiesaistos kādā sarunā, tad vis ticamāk, ka mani tas galīgi neinteresē, bet tā esmu ļoti aktīs, varu uzrunāt lielu publiku, patīk joki, jokot, esmu visādus jokus uz random cilvēkiem izspēlējis ielās! :D
Esmu spītīgs, skarbs, brutāls, jo kā jau visi Īri (gēni man tādi) mīl kauties, tieši tāpat kā es.
Esmu optimists un reālists, vienmēr saskatu labo sliktajā, un atrodu izeju no bezizejas.
Man nepatīk uzpūtīgas skalu pakaļas, kuras zin tikai trīs vārdus - Nē, nevajag, beidz.
Lai cik dīvaini tas nebūtu, bet man ir arī brīvais laiks tā teikt.:D
Brīvajā laikā patīk lasīt kādu grāmatu, spēlēt video spēles un reaģēt uz viņām , jo visvairāk patīk horror games, kur no bailēm no krēsla nokrīti, un tā. Nesen sāku kautko ņemties ar photoshop un aftereffektiem ,rediģēju visādus video, mērķis ir rediģēt, animēt profesionālā līmenī.
Nu labi, man nedaudz apnika tik gari rakstīt! :D
Ja kāds grib iziet pastaigāties, vai tāpat parunāt - shashalefrea@gmail.com , 27140645 un bija velviens numurs bet es aizmirsu no galvas. Tātad, es laika visu svarīgāko uzrakstīju, es tā ceru!
Nu tad, čau jaunie draugi?:D


V.S. CUTSS and BASKETBALL
 
FroozijsÄàòà: Trešdiena, 04.09.2013, 23.32.40 | Ñîîáùåíèå # 2
Ãðóïïà: Administratori
Ñîîáùåíèé: 128
Ñòàòóñ:
Sveicināts : )

 
Forums » Izklaide » Iepazīšanās » Šeižei vēlas sasveicināties
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana: